Jak vydezinfikovat organismus po novoročních oslavách?

Pokud si říkáte, jestli před novoročním přípitkem začít oslavy pivem a pak přejít na tvrdý alkohol, nebo naopak, můžeme vás ujistit, že pro rychlost nebo stupeň opilosti na pořadí nezáleží. Vaše tělo si bude muset poradit se stejným množstvím alkoholu, ranní nevolnosti jsou zaručeny a použití AFTER PARTY DRINKU se nejspíš nevyhnete. Přinášíme vám pět tipů, jak i po pár skleničkách alkoholu předejít ranním nevolnostem a po oslavách tělo správně vydezinfikovat.

TIPY PRO VÁS PŘIPRAVIL JAKUB KOUTNÝ
DEZISERVIS | DEZISHOP

1. Najezte se 

Před zahájením novoročních oslav se najezte. Jídlo je základ, zpomaluje se tak vstřebání alkoholu. Volte potraviny bohaté na proteiny, vlákninu a vodu, jako je maso, hummus a zelenina. 

2. Pijte vodu

Během pití alkoholu doplňujte i čistou vodu. Alkohol dehydratuje, proto je jedním z typických příznaků kocoviny bolest hlavy a sucho v puse. Dodržováním pitného režimu se těmto příznakům můžete lehce vyvarovat.

3. Vyzkoušejte AFTER PARTY DRINK

Obsah sáčku rozmíchejte s 250 ml pitné vody. Jeden sáček užijte během konzumace alkoholu nebo bezprostředně po ní. Druhý sáček ráno po probuzení. Do konce roku 2021 je navíc možné jej koupit se slevou 20 %.
AFTER PARTY DRINK doplní potřebné vitamíny a minerály, které tělo během večera ztrácí. Přispívá k udržení normálního tlaku krve i normální činnosti nervové soustavy. Taktéž přispívá ke zvýšení antioxidační kapacity organismu, takže ho chrání před poškozením.

Sleva 20 % při nákupu na afterpartydrink.cz s kódem PF22. Sleva platí do 31. 12. 2021. Při nákupu 5 krabiček získáte dalších 10 % slevu.

4. Hýbejte se a choďte na čerstvý vzduch 

Pohyb během večera zrychlí metabolismus a do určité míry zrychlí i metabolismu škodlivých látek.  Takže na příští párty neváhejte protančit střevíce, děláte to vlastně pro svoje zdraví!

Čerstvý vzduch také pomáhá od akutní nevolnosti. Pokud jste doma, pravidelně větrejte nebo si zajděte občas na balkon či zahradu. Pokud jste někde s přáteli, neváhejte si zajít na chvíli popovídat i ven.

5. Po vydatném spánku si dejte vydatnou snídani

Vyspěte se alespoň 7 hodin. Tělo se potřebuje zregenerovat a to mu jde nejlépe ve spánku. Studie připisují spánkovému deficitu mnoho symptomů, které vnímáme jako symptomy kocoviny. Na nohy vám pomůže sladká snídaně. Tělo potřebuje po noci doplnit cukry. K tomuto účelu nejlépe poslouží sladká snídaně nebo třeba ovocný džus. 

logo deziservis

Dezishop
Výstavní 2224/8, 709 00 Ostrava

Jsme členem

patrioti msk logo

© 2023 Dezishop